Over Meinsch

De drijvende kracht achter Meinsch is Paulien Meiling. Zij heeft een financiële achtergrond en is nu al een aantal jaar bezig als bewindvoerder in de regio. Paulien is volledig gecertificeerd en door de rechtbank als professionele bewindvoerder aangewezen. Meinsch Bewind & Beheer BV is ontstaan vanuit de behoefte van Paulien om aan haar klanten een goede basis voor continuiteit te kunnen bieden terwijl de focus op menselijk contact en persoonlijke aandacht behouden blijft. Paulien kent haar klanten en de klant kent haar ook. Dit is de grondslag van onze dienstverlening en Paulien komt daarom ook geregeld bij de klanten thuis. De werkwijze die zij hanteerd is gericht op het creëren van een zo groot mogelijke zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Ze ziet hierdoor dat de klanten hun zelfvertrouwen en motivatie terugkrijgen waardoor hun financiële en persoonlijke situatie verbetert.

Regio Emmen

Het werkgebied van Meinsch spreid zich uit vanaf de regio Emmen, terwijl er ook contacten onderhouden worden met bewindvoerders en derden in overige regio's. Binnen het netwerk van Meinsch zijn er daardoor in de meeste gevallen geschikte oplossingen te vinden.

Privacy

Bij alle werkzaamheden die door of namens Meinsch Bewind & Beheer gedaan worden houden wij ons strikt aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens ivm de privacy van onze klanten en de beroepscode van het NBPB (Nederlandse Beroepsvereniging voor Professionele Bewindvoerders).

Klachten

Voor eventuele opmerkingen en/of klachten over de dienstverlening van Meinsch kunt u ons altijd via de telefoon of mail benaderen. Mocht u via deze weg niet afdoende geholpen zijn, verwijzen wij u naar de klachtenregeling.

Paulien Meiling

Paulien Meiling

Drijvende kracht achter Meinsch is Paulien Meiling. Als mens én professional voelt zij zich geroepen om mensen verder te helpen op een laagdrempelige manier. Ze vindt het belangrijk om veiligheid en rust te bieden in turbulente tijden. Door één van haar cliënten werd zij eens “schatbewaarder” genoemd. Hierbij kan het gaat om een “schat” van financiële aard, maar nog waardevoller en belangrijker vindt zij het verhaal van de mensen, die zij helpt. Ieder mens heeft een eigen verhaal, dat verteld mag worden en een leven dat gevierd mag worden, met alle hoogte- en dieptepunten die er waren. Paulien vindt het belangrijk dat u zich gezien en gehoord voelt. Bij haar kun je jezelf zijn.