De wereld van vandaag is ingewikkeld. Je moet van veel dingen verstand hebben om je staande te houden. Dat geldt helemaal voor mensen die zorg nodig hebben. Dat kan een probleem worden als je geen familie of sociaal netwerk hebt en er alleen voor staat. Krijg je wel de zorg die je nodig hebt? Past de dagbesteding bij wat je kunt en leuk vindt? Worden afspraken nagekomen?

illustratie

Mentorschap

De mentor van Meinsch behartigt deze en andere persoonlijke belangen van mensen die daar zelf moeite mee hebben. En gaat het een keer mis, dan staan wij naast hen om ervoor te zorgen dat het weer in orde komt. Daarnaast doen we samen leuke dingen en bieden een luisterend oor.

Onze mentoren zijn wettelijk benoemd en mogen beslissingen nemen over verpleging, verzorging en begeleiding van onze cliënten. De mentor gaat niet over geldzaken.

Bij Meinsch kennen we onze cliënten. We weten wat ze nodig hebben, maar ook wat ze kunnen en wat ze leuk vinden om te doen. Wij zetten onze ervaring en expertise in om hun belangen te behartigen. Praktisch, persoonlijk en met twee benen op de grond.

Neem contact met ons op